Alanyaspor ile sözleşme imzalarken Alanya basını seni yazdı. İstanbul basını burada yok! 
Çağdaş Hoca bizim burada görev yapan basın arkadaşlarımın hepsi pırlanta gibi görevlerini layıkıyla yaptılar. 
Belki sen bilmiyorsundur. Alanyaspor kayyuma gidiyordu. Alanya basını görevi üstlenerek Alanyaspor Kulübü’nün kapanmasını önledi. 
Daha sen gençsin, biraz öğreneceğin çok şey var. Göreve geldiğin günden beri basın hiç mi aklına gelmedi. Pazar günü oynadığın Beşiktaş maçında mı aklına geldi. 
“Basına gerek yok” diyorsun! Hadi bir yanlış yap, bak o zaman görürsün basın seni nasıl yerden yere vurur. O zaman görürsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Öyle de efelik yapma! Basına efelik sökmez. Bunu bilesin Çağdaş Hoca!
Alanya basını olarak Alanyaspor'u çok koruduk, kimseyi kırmadık. Başkan Hasan Çavuşoğlu görevde, kendisi beni ve arkadaşlarımızı çok iyi tanır. Çağdaş Hoca sen daha bu teknik adamlıkta yenisin, daha çok öğreneceklerin var. 
Çağdaş Hocam, bir antrenman bile açmayıp maç sonunda soru bekliyorsun. Beklemek hakkı ama senin o tavrın sana hiç yakışmadı. İdmana haftada bir basını mesafeli al, lider takımsın. Pandemi var ama tüm basın mensubu arkadaşlarımız defalarca teste girdi - giriyor. Ha maç sonu ha idman, aynı mesafede röportaj yapılabilir.
Alanya'da Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı, TRT ve ben Sabah Gazetesi Alanya Temsilcisiyim. Ha bizlere de kimse görevimizi öğretmesin, herkes işine baksın!
Sezon başından beri biz ve diğer basın mensuplarının soru sormak için peşinden koştuğu Çağdaş Hocanın Beşiktaş galibiyeti sonrası sergilediği mimikler hiç hoş değil. İşin aslını bilmeyenler de gevezelik yapmasın. Defalarca röportaj taleplerimiz geri çevrildi. Bunu da herkes bilsin! 
Dün geceki bu olay belki Türkiye'de ilk oldu. Bir ulusal televizyonda spor yorumcuları bile basını haklı buldu. TRT’deki spor programında Ersin Düzen neden olduğunu apaçık anlattı. 
Basın adamı vezir de eder rezil de eder. Bunu herkes bilsin! Daha çok yazılacak konular var ama biz kimseyi kırmamak için susuyoruz. Sabrımız taşmasın diyorum.