Daha önce de defalarca şiddete maruz kalan Halime O. geçen hafta Salı günü Alanya’nın Güllerpınarı Mahallesi Kerim Kaptanlar Sokak’taki evinde kocası Recep O. tarafından demir sopa ve cam kırıkları darp edilerek kanlar içinde kaldı. Olay yerine çağrılan polis savcılık izni ile girdiği dairede kadını çaresiz halde bulurken, öfkeli kocayı biber gazı ile etkisiz hale getirdi. Çevreye ölüm tehditleri savuran öfkeli koca, çıkartıldığı savcılıkça tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
İLGİNÇ İTİRAZ: YUVAMI YIKIYORSUN!
Daha önce uyguladığı şiddet nedeniyle gözaltına alınırken polislere “Benim teknem var, 300 bin lira. Siz kaç paralık adamsınız, 50 bin liralık adamsınız” diye hakaret eden Recep O. son olayında “Ben teröristim her gün bir karakol basacağım. Her gün bir polis ölecek” diye tehditler savurdu. Aile İçi ve Kadına Şiddet Büro Amirliği’nde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen öfkeli koca, tutuklama kararını duyunca ise hakime “Yuvamı yıkıyorsun” diye haykırdı. 
KARDEŞLERİ ADANA’YA GÖTÜRDÜ
Öte yandan şiddet mağduru Halime O. tedavi gördüğü ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Adana’dan gelen kardeşleri tarafından memleketlerine götürüldü. – Mehmet AL