Şanlıurfa'da 2018 yılı Ağustos ayında Sayısal Loto’dan 1 Milyon 726 bin TL kazanan Ramazan K.’nın Alanya'ya taşınarak ikramiye parasıyla dubleks daire satın aldı. Alanya’da yaşamaya başlayan Ramazan K.’nin 2020 yılında öz kızları F.N.K., M.N.K ve H.K’ye cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Kızlardan F.N.K ve M.N.K’nın öğrenim gördükleri okulda rehberlik öğretmenine durumu anlatması üzerine suç duyurusunda bulunuldu. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Ramazan K, 11 Ocak 2020 tarihinde sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
ŞUÇUNU KABUL ETTİ 
Kızlar F.N.K ve M.N.K. şikayet ifadelerinde, tanık beyanları, tıbbi, psikiyatrik ve sosyal incemeler raporları ile iki kızına anal yoldan tecavüz ettiği, H.K’ye ise fiziksel tacizde bulunduğu ve bu eylemlerini zincirleme şekilde devam ettirdiği anlaşılan Ramazan K. toplanan deliller doğrultusunda suçunu kabul etti. Soruşturma işlemleri devam ederken mağdur kızlar şikayetlerini geri aldıklarını beyan etseler de Ramazan K.’nin suçunu açıklaması ve mağdurların baskılar sonrası şikayetlerini geri çektikleri değerlendirilerek kabul edilmedi. 
“SANA 100 TL VEREYİM”
Alanya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına Ramazan K. (42) Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevi’nden SEGBİS üzerinden katıldı. Çocukları F.N.K. (18), M.N.K. (18), ve H.K'ya (14), cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla mahkemedeki duruşmaya katılan sanık Ramazan K.’nın kızlarından M.N.K’ya, “Sana 100 TL vereyim. Son bir kez daha yapalım. Bir daha yapmayacağız” dediği öne sürüldü. Daha önceki ifadelerini kabul etmeyen Ramazan K. kendisine iftira atıldığını iddia etti.  
MAHKEME CEZAYI ARTIRDI
Mahkemede somut delil olmamasına rağmen 14 aydır tutuklu bulunduğunu söyleyen Ramazan K. 2018 yılı Ağustos ayında büyük ikramiyenin kendisine çıktığını ve sonraki süreçte huzurunun kaçtığını söyledi. Alanya'ya taşındıklarını ve dubleks ev aldığını ifade eden Ramazan K. suçsuz olduğunu söyleyerek beraatini talep etti. Görülen duruşmada Ramazan K’ya mağdur kızları F.N.K ve M.N.K’yı birden fazla nitelikli cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle ½ oranında artırarak 30’ar yıl hapis cezası verildi. Mahkeme Ramazan K’nın kızı H.K'ya cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle ½ oranında artırarak 18 yıl hapis cezası verdi. Toplam 78 yıl hapis cezası alan sanık Ramazan K.’nın tutukluluğunun devamına karar verildi. 

MEHMET AL-ÖZEL-HABER