Mağdur olduklarını belirten Anıl Özgün Çoban, olayı şu sözlerle anlattı:

"Vatandaş bize telefon vasıtasıyla ulaştı. Yüksek model iki cep telefonu ve iki süpürge istedi. İstenilen siparişleri aracımız yükledik ve vatandaşın evine gittik. Bir villada oturuyordu. Cihazları getirdiğimi söyledim ve buluştuk. Defalarca ödemeyi sormama karşılık, telefonunun ıslandığını, muhasebeciye ulaşamadığını söyleyerek beni yarım saat oyaladı. Aynı esnada tanımış olduğum bir firmanın içeride iş yaptığını gördüğüm için biraz içim rahattı. Son olarak 10 dakika içerisinde EFT yoluyla ödemeyi göndereceğini söyledi. Ben oradan çıktım birkaç sokak ilerledim, ödeme gelmeyince vatandaşı bir daha aradım ama telefonlara cevap vermedi. Tekrar evin önüne geldiğimde ise diğer çalışan personelleri de aynı şekilde göndermiş. Kapı kapalıydı, ne kapıyı açtı ne telefonlarımı. Kendisinden şikayetçi oldum, günlerce karakola gidip bu adamla uğraştım."

"MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ"

Şahsın hakkında arama kararı olduğunu ileri süren Çoban, "Böyle bir karar varken evin içinden alınamıyor. Bunun nedenini bilmiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve başkalarının canının yanmamasını istiyorum. Emeği ile çalışan insanlarız ve emeğimizin bu tarz insanların yemesini istemiyoruz" dedi.

Öte yandan, çiftin olay günü satın alınan siparişleri adrese teslim etmek için araca birlikte yükleme anları güvenlik kameralarına yansıdı. - İHA

Editör: TE Bilisim