Alanya 1'nci Ağır Ceza Mahkemesinde önceki gün görülen karar duruşmasında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklu sanık Barış Ş., 10 yıl 5 ay hapis ve 20 bin 820 TL adli para cezası ve tutuksuz yargılanan Hüseyin B., 4 yıl 2 ay hapis ve 8 bin 320 TL adli para  cezasıyla cezalandırıldı.
Alanya 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu yargılanan Barış Ş. Alanya L. Tipi Kapalı cezaevinden SEGBİS vasıtasıyla katılırken avukatı hazır bulundu.
Diğer sanıklardan Hüseyin B., tutuksuz yargılandığı duruşmaya katılmazken avukatı katıldı.
3 Ekim 2019 tarihinde tutuklu sanık Barış Ş. ve tutuksuz yargılanan sanık Hüseyin B., Uyuşturucu sattığı iddiasıyla kolluk görevlilerince yakalandı.
Yakalanan Barış Ş. ve Hüseyin B. tutuklanarak cezaevine gönderildiği Hüseyin B. bir süre tutuklu kaldığı cezaevinden tahliye edildiği ve diğer sanık Barış Ş. halen tutukluluğun devam ettiği belirtilerek mahkeme bu mütalaa ile iki sanığın cezalandırılmasını talep etti.
Karar duruşmasında tutuklu sanık Barış Ş. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 10 yıl 5 ay hapis ve 20 bin 820 TL adli para cezasıyla cezalandırıldı.    
Tutuksuz yargılanan sanık Hüseyin B., Uyuşturucu ticaretinden, 4 yıl 2 ay hapis ve 8 bin 320 TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi. 

MEHMET AL – ÖZEL HABER