Gazipaşa’da 16 Kasım 2017 tarihinde 20 yaşındaki kızı Ülkü Özcan, 59 yaşındaki sevgilisi Alanya'da 'Tek teker Arif' lakaplı Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı 33 NE 303 plakalı sürat motosikletinin bir kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada can verdi. 59 yaşındaki Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesi Sakarya'da,  20 yaşındaki Ülkü Özcan'ın cenazesi ise Gazipaşa'daki Çamlı Mezarlığı’ndaki babaannesinin yanında toprağa verildi.
BABA VE ANNE 4 YILDIR MEZARLIĞA ZİYARET  
50 yaşındaki gözü yaşlı baba Metin ve anne Gülhan Özcan, kızlarının mezarına 4 yıldır her hafta cuma günü giderek dua ediyor. Baba Metin Özcan kızını ölmesine sebep olanlara da lanet okuyor. 
Gerçek Alanya Gazetesi Muhabiri Mehmet Al’a konuşan baba Metin ve anne Gülhan Özcan'ın gözyaşları sel olup aktı. Sağlığında öpüp okşayamadıkları kızlarının mezarını kucaklayıp, toprağını okşayarak ağıtlar yakan anne baba, yaşadıkları acının herkese ibret olmasını istedi. Kızını Arif Razgatlıoğlu'nun elinden kurtarmak için uzun süre mücadele verdiğini ancak derdini kimseye anlatamadığını söyleyen Metin Özcan, “Ülküm sağlık meslek lisesini bitirmişti ve özel bir hastanede işe başlayacaktı. Bu sırada 'Tek Teker Arif' denen adam kızıma musallat oldu. Onun da bizim de hayatımızı kararttı" dedi.


KENDİM İÇİN AYRILAN MEZARA KIZIM GİRDİ
Anne Gülhan Özcan “Benim kızım çok akıllıydı. Böyle olmasını hiç tahmin etmiyorduk” derken baba Metin Özcan, “Ben kızımı öldürenler için halen adaletin tecillisini sabırla bekliyorum. Ben kızımı okutmak için ne çileler çektim. Annemin yanına benim mezarım ayrılmıştı. Benim yerime kızım mezara girdi. Ben onu okutmak için halden tahta parçaları toplayarak soba yakardım. Ben yokluk içindeyken bile kızımı kimseye muhtaç etmedim. Sağlık Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Özel bir hastanede staj görüyordu. Kızım Hemşerilik okulunu bitirdi. Geleceği vardı, pırıl pırıl bir kızdı.” dedi. 
KIZIMIZIN GELECEĞİ VARDI
Razgatlıoğlu'nun kamuoyunda tanınan biri olması nedeniyle herkesin ondan yana taraf olduğunu belirten acılı baba Özcan, "Kızımı doğru yönlendireceği yerde ondan faydalandı. Kredi kartlarına el koydu. Dedesi yaşındaki adamın dükkanına gidip kızımı rahat bırakması için yalvardım. Ama o bana saldırdı. Komşuları araya girmese beni öldürecekti. Ülküm daha çocuğu yaşındaydı. Ona yalvardım ve telefon etmiştim kendisine. 'Kızım küçük sen dedesi yaşındasın' dedim. Bana telefonda güldü ve 'Ben yaşlı değilim' diyerek yüzüme kapatmıştı. Kızımın kanına girdi ve kandırdı" diye konuştu. Baba Özcan, "Polise gidip şikayetçi olmuştum ama kızım 18 yaşında olduğu için kimse bir şey yapamadı. Ülkü'nün bize karşı gelmesi için her yolu denedi. Benden şikayetçi olmasını bile sağladı. Devlet bana uzaklaştırma cezası verdi. Kızıma devlet sahip çıkıp sığınma evine alsaydı bunlar olmayacaktı" diye konuştu.

Mehmet AL - ÖZEL HABER