Gündoğmuş'un Balkaya Mahallesi'nde büyük bir vahşet yaşandı. İşten dönen Fatih U. (37) eve geldiği sırada bir odanın kapısının kilitli olduğunu fark etti. İmam nikahlı eşi Burcu Ç.’e (30) seslenen Fatih U. içeriden garip seslerin gelmesi üzerine kapıyı kırarak açtı. Odadaki manzara karşısında dehşete düşen Fatih U., eşinin 1 yaşındak Miraç Ç.’yi öldürdüğünü, 4 yaşındaki Muhammet Efe D.’yi de öldürmeye çalıştığını gördü. 

Alanya’da bunalıma giren kişi üst geçitten atladı Alanya’da bunalıma giren kişi üst geçitten atladı

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Sağlık ekipleri 1 yaşındaki Miraç’ın hayatını kaybettiğini belirleyip 4 yaşındaki Muhammet Efe D.’yi tedaviye altına aldı. Tedavisi tamamlanan Muhammet Efe D., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından alınarak yetiştirme yurduna yerleştirildi. Küçük Miraç'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı’na gönderildi. 
Öz çocuğunun birini öldürüp, diğerini öldürmeye çalışan Burcu Ç. ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Fatih U. savcılık talimatıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Burcu Ç.’nin daha öne iki evlilik yaptığı, psikolojik sebeplerden dolayı ilaç kullandığı ve çevresi ile zaman zaman tartışmalar çıkardığı ileri sürüldü.