Olay, dün öğle saatlerinde Ceyhan ilçesine bağlı İbrahim Mete Bulvarı’ndaki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, silah sesleri duyan bina sakinleri polise haber verdi. Olay yerine giden ekipler Derya Şengül’ü (43) yerde kanlar içinde buldu. 3 kurşunla vurulduğu tespit edilen Şengül’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesi sonrasında Şengül’ün cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polisin çalışmasında cinayeti işleyen kişinin çocukluğundan bu yana yanında büyüttüğü eşinin öz yeğeni Ö.Ş. (28) olduğu belirlendi. Ö.Ş’nin öldürdüğü Şengül’ü de annesi gibi gördüğü için ’Anne’ diye hitap ettiği, ancak son dönemlerde Ö.Ş.’nin uyuşturucu kullandığı için yengesiyle aralarında tartışma çıktığı öne sürüldü.

Derya Şengül’ün cenazesi bugün Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılan otopsi işleminin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Genç kadının cenazesinin öğle namazına müteakip Ceyhan’da toprağa verileceği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için polisin geniş çaplı çalışmasının sürdüğü de kaydedildi.

Alanya’da halk otobüsleri ve taksiler mercek altında Alanya’da halk otobüsleri ve taksiler mercek altında

Öte yandan Yengesini öldüren şahsın sosyal medyadan 5 gün önce paylaştığı fotoğrafın altına, "Bazen kendin için yapabileceğin en iyi şey gitmektir" yazması dikkat çekti.