Edinilen bilgiye göre, olay Oba Mahallesi, Fabrika Caddesi üzerinde bulunan bir markette saat 17.00 sularında yaşandı. Daha önce eşine şiddetten ceza alan 52 yaşındaki Yahya Y. eşi Gönül Y’nin (43) çalıştığı markete gelerek eşini yanında getirdiği pompalı tüfekle vurdu. Yahya Y. aynı tüfekle kendi kafasına ateş ederek intihar etmek istedi.
YARALI HALDE EMEKLEDİ
Yahya Y. yaralı halde marketten kaldırıma kadar emeklerken, bu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerinin tüm müdahalelerine rağmen Gönül Y. olay yerinde hayatını kaybederken, Yahya Y. kaldırıldığı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Antalya’ya sevk edildi. 

OLAYDAN ÖNCE NOT PAYLAŞMIŞ! 

Karısını öldürüp kendi kafasına sıkan Yahya Y.’nin WhatsApp durumunda bir not paylaştığı ortaya çıktı. Olaydan önce paylaşılan kağıda yazılı notta, “Benim ve eşimin ölümünden …. sorumludur” ifadeleri yer aldı. Bu notun altına ise “Her şey bellek ve telefonda kayıtlı” yazısı yer aldı. 

ESKİ BAŞKANA SALDIRMIŞTI! 

Karısını öldürüp intihar girişiminde bulunan koca Yahya Y., 2009 yılında dükkanın dışına mal koyduğu için kesilen cezandan dolayı eski Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir’e silahlı saldırı düzenlemişti.

Editör: TE Bilisim