Saat 15:30 sıralarında meydana gelen olayda, Çevre Yolu’nda Antalya istikametine seyir halindeki  Mesut Günay yönetimindeki 07 NKF 01 plakalı otomobil, Tespo Kavşağı’na gelindiği sırada önce refüje çarptı ardından da savrulmaya başladı. Refüjdeki tel örgülere çarptıktan sonra savrulan ve lastiği kopan otomobilin içerisinde bulunan sürücü ise çarpmanın etkisi ile ağır yaralandı. Sürücü Mesut Günay, çevre sakinleri tarafından yol kenarındaki gölge alana götürüldü. Vatandaşlar sürücü Günay’ın bilincini açık tutmak için onunla sürekli sohbet ederek, sürücünün cep telefonundan yakınlarını arayarak kaza ile ilgili bilgi verdiler. 
OLAY YERİNDE İLK MÜDAHALE YAPILDI
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ambulansı geldi. Sağlık ekipleri özellikle baş bölgesinden ciddi yara alan sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sedyeye konulan Mesut Günay, ambulans ile ALKÜ Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yaralı hastanede tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

KAZAYA NEDEN OLAN ARAÇ KAÇTI İDDİASI
Kazaya tanık olan vatandaşlar, olay anıyla ilgili  olarak görevlileri bilgilendirirken, beyaz bir SUV tipi aracın, kazayı yapan otomobili sıkıştırdığını ve sürücü Mesut Günay’ın bu nedenle refüje çarpmak zorunda kaldığını söylediler. Vatandaşlar, kazaya neden olana aracın önce durakladığını ardından da hızla olay yerinden uzaklaştığını ifade ettiler. Kaza yerine gelen emniyet güçleri gerekli incelemeyi yaptıktan sonra kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. MOBESE’lerden kaza ile ilgili görüntü olup olmadığının da araştırılacağı öğrenildi. – Burak Gül