Manavgat’taki yangın dehşeti geçmeden Alanya’nın Demirtaş ve Beyreli Mahallelerinde de dün saat 22.00 sıralarında yangın meydana geldi. Demirtaş’taki yangın kısa sürede söndürülürken Beyreli’deki yangın 3 dönümlük maki ve zirai alanda etkili oldu. 
Yangın felaketi yaşayan Manavgat’ta bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’ya dönerken haberini aldığı yangın bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yücel’e MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Meclis Üyeleri Mustafa Toksöz, Mehmet Ali Tekin, Mahalle Başkanı Mustafa Demirel de eşlik etti. Demirtaş Mahalle Muhtarı Mustafa Doğrul ve Beyreli Mahalle Muhtarı Hüseyin Şamlı ile itfaiye ekiplerinden bilgi alan Başkan Yücel, mahalle halkını ziyaret etti. 
Hektarlarca ormanın, onlarca evin, aracın ve yüzlerce hayvanın kül olduğu Manavgat yangınında gördüğü dehşeti anlatan Yücel,  benzer bir felaketi yaşamaktan kurtulan Beyreli Mahallesi halkına geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Yücel, soğutma çalışmalarının tamamlandığı bölgede tedbir amaçlı belediye itfaiye araç ve ekiplerinin kalacağını ifade etti. – Kemal Cengiz