Olay, 25 Mayıs’ta Alanya’nın Cumhuriyet Mahallesi, Palmiye Sokak Denizkent Sitesi’nde meydana geldi. İ Blokt’a oturan bir vatandaşın apartman içerisindeki merdiven altına kilitlenen bisikleti, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kilidi kesilmek suretiyle çalındı. Durumu fark eden bisiklet sahipleri anında durumu emniyete haber verdi.
PES DEDİRTTİ
Öte yandan, hırsızlık anları çevrede bulunan otelin güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Görüntülerde, hırsızın saat 13.00 sularında elini kolunu sallayarak apartmana girdiği ve çaldığı bisiklete binerek hızla uzaklaştığı görülüyor. Bisiklet sahipleri bir an evvel başkalarının da aynı olayı yaşamaması için hırsızın bulunmasını istiyor.

İntihar ettiği sanıldı, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı! İntihar ettiği sanıldı, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı!

APARTMANA HIRSIZ DADANDI

Denizkent sitesi sakinlerde belli aralıklarla apartmanlarında çeşitli hırsızlık olayının yaşandığını dile getirdi. Yaklaşık bir ay önce aynı apartmandaki bir daireye de hırsız girdiği ve evdeki anne ve çocukların korkudan ne yapacaklarını şaşırdıkları belirtildi.Apartman sakinleri emniyetin can ve mal güvenlikleri için bir an evvel harekete geçmesini, bu durumun göz ardı edilmemesini dile getiriyor.