İddiaya göre 1974 doğumlu Kemal Öztürk, 1991 yılında asker dönüşü katıldığı bir düğün merasiminin ardından sırra kadem bastı. Yaklaşık 30 yıldır kardeşlerini her yerde aradıklarını belirten Öztürk’ün ağabeyleri Hasan ve Cemal Öztürk dosyanın zaman aşımından dolayı kapandığını belirtti. Rahmetli babaları Ahmet Öztürk’ün de kardeşlerini bulmak için çabaladığını belirten Hasan ve Cemal Öztürk, kardeşlerinin ölü ya da diri başına ne geldiğini öğrenmek istediklerini söyledi.
 ‘MADURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ’
Dosyanın normal şartlarda zaman aşımına uğradığını belirten Hasan Öztürk, “Kardeşimiz 29 Kasım 1989’da askere gitti. Askerliğini Çanakkale’de Bahriyeli (Denizci) olarak yaptı. 29 Mayıs 1991 yılında da askerden döndü. Otobüs muavinliği yapıyordu. En son 1991 yılının Ekim ayında Alanya’nın Şıhlar Mahallesi’ndeki bir düğünde görülmüş. Düğünün ardından bir daha kardeşimize ulaşamadık. Rahmetli babamız da oğlunu bulmak için çok çabaladı. Kayıp olmasından 8 ay sonra Alanya’daki yerel gazetelerde de haber yapılmıştı. Ancak ne yaptıysak ölüsüne ya da dirisine ulaşamadık” dedi. 
‘ŞÜPHELENDİĞİMİZ KİŞİLER VAR’
Kardeşlerine zarar verebileceğini düşündükleri kişilerin olduğunu belirten Cemal Öztürk ise “Kardeşimiz Tosmur Mahallesine kayıtlı M.B, eniştesi ve kayın biraderinden motor alıp kaza yapmış. Onlar da motorun hasarına bedel olarak o günün parasıyla sıfır motor alınabilecek bir para istiyorlarmış. Kardeşimiz o parayı bulamadığı için bizim Kargıcak Mahallesinde yaşayan diğer kardeşimiz Hüseyin Öztürk’ün evine borç istemek için gitmiş. Bu kişilerin kardeşimize zarar vermiş olabileceğinden şüpheleniyoruz. Devletimiz ve adaletimize sığınıyoruz. Kardeşimizin başına gelen şeyi öğrenmek istiyoruz” ifadelerini kullandı- Gülşah Anak