Kaza, Mahmutlar Mahallesi, Mehmet Çakır Caddesi kavşağında meydana geldi. Gazipaşa istikametinden gelen T.E. (30) idaresindeki 07 NT 799 plakalı hafif ticari araç ile kavşaktan dönmeye çalışan Emin Zan kontrolündeki 31 YD 233 plakalı otomobil çarpıştı. 
Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan İnci Güler ve Başak Güler yola savrularak, otomobilde bulunan Ali Can Güler, Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan da yaralandılar. Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan İnci Güler’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlerken, yaralanan Başak Güler,  Ahmet Çınar Zan, Emin Zan, Fulya Zan ve Melis Bade Zan, Ali Can Güler ve Melis Bade Zan hastaneye kaldırıldılar.
 

Alanya’da uyuşturucu zanlısı duruşmada tutuklandı Alanya’da uyuşturucu zanlısı duruşmada tutuklandı

Yaralılardan Başak Güler ve Ali Can Güler hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından hafif ticari araç sürücüsü T.E. jandarma tarafından gözaltına alındı. Öte yandan, vefat edenler ve yaralananların kısa bir süre önce depremden dolayı Hatay’dan Alanya’ya konaklamak için geldikleri öğrenildi. Mehmet AL