banner80

Alanya'da kaldığı otelde rahatsızlanan Romanyalı turist öldü

Alanya’da kaldığı otelde rahatsızlanan Romanya uyruklu kadın götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Alanya'da kaldığı otelde rahatsızlanan Romanyalı turist öldü
banner48

- Mehmet AL

Olay Konaklı Mahallesi’nde bir otelde meydana geldi. Ailesiyle birlikte tatil yapan Mirela Aglaia Verela (76) kaldığı odada aniden fenalaştı. Otel yetkilileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
İhbar üzerine otele gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye götürülen Verela, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.  Romanyalı kadının cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.