Süper Lig'in 21. haftasında zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynandı... Fenerbahçe, Kadıköy Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 
Sarı lacivertliler, bu sonuçla şampiyonluk serüveninde sekteye uğradı. Zirve yarışında sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta Fenerbahçe Süper Lig'de 5 maç sonra ilk kez Kadıköy'de puan kaybetti.
İki takımın golleri de penaltıdan geldi. 

Zirveyi yakından ilgilendiren mücadele karşılıklı penaltı golleriyle 1-1 sona erdi. Alanyaspor golünü de penaltıdan 29. dakikada Papis Cisse kaydetti. Aytemiz Alanyaspor'da Papis Cisse bir de 61. dakikada penaltı golünden yararlanamadı. 
Papis Cisse, penaltı atma konusunda sınıfta kalma noktası geldi. Süper Lig’de ilk olarak geçen sezon Malatya maçında penaltı kaçırıyor. Kayseri, Erzurum’a karşı iki penaltı birden kaçırıyor. Geçen yılki istatistiği 5’te 1. Bu sezon Alanya 20’nci haftaya kadar hiç penaltı kazanamıyor. Cisse, geçen hafta ilk penaltıyı gole çeviriyor. Şimdide Fenerbahçe maçında  kullandığı üç penaltının ikisini kaçırıyor(biri tekrarlatılıyor). Cisse’nin burada 8’de 2 penaltı kazanmış oluyor. 
Gergin bir ortamda oynanan mücadelenin 21. dakikasında kazandığı penaltı sonrası yaşanan olaylar damga vurdu. Sarı lacivertlilerin yoğun itirazları işe yaramadı. Ve maçın ardından konuşalacak ve tartışma konusu oldukça çok.
Alanyaspor bu beraberlik ile puanını 39 yaptı ve 4. sıraya yükseldi.
Turuncu Yeşilli takım gelecek hafta Gençlerbirliği'ni konuk edecek.