Süper Lig’de mücadele eden temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ile ezeli rakibi Antalyaspor, Cuma günü saat 20.30’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. 

İki takım, 'Akdeniz derbisi’ olarak da nitelendirilen maçta 7’nci kez karşı karşıya gelecek.
 Futbolseverler, aynı şehrin iki takımının mücadelesini bir kez daha izleyecek olmanın heyecanı yaşıyor. 

Ligde 7 haftadır kazanamayan Antalyaspor, 12 puanla 16’ncı sırada, temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor ise 22 puanla 7’nci sırada bulunuyor.

Antalyaspor’un bu sezon yaşadığı olumsuzlar ligde fazlasıyla zor anlar yaşamalarına neden oldu. Antalyaspor Teknik Direktörü Stjepan Tomas'ın takımı bu sezon ligde kalma mücadelesi veriyor. Alanyaspor maçı onlar için önemli bir karşılaşma olacak. 

Alanyaspor ise ligin üst sıralarında kendisine yer bulmak için için mücadele ediyor. Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un performansı ve futbolcularının sergilediği futbol herkes tarafından taktir ediliyor. Ancak Alanyaspor son haftalardaki maçlarda çok sayıda gol pozisyonu üretmesine ve iyi futbol oynamasına rağmen gol sıkıntısı yaşıyor. 

Alanyasporlu taraftarlar, turuncu yeşilli takımın Antalyaspor maçında bu şanssızlığını kırarak, takımlarından gollü bir galibiyet bekliyor.