Bu haftada Tutulmanın ve dolunayın enerjisini hala üzerimizde hissediyor olacağız. Bununla beraber haftaya duygusal zorluklarla ve duygusal ihtiyaçların değişimiyle başlayabiliriz. Bu hafta hassas ve belirsizliklerin yoğun olacağı bir hafta olacaktır. Neptün hem Güneş hemde Mars'a yaptığı açılarla belirsizlikleri ve huzursuzlukları getirebilir. Hafta ortasına doğru olaylar veya insanlardan dolayı kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Motivasyonda zorlukluk ve karşı koymada güçsüzlük yaşanabilir. Yaşanan bazı olaylarda iftiralar veya skandallar olabilir. Tehlikeli sularda yürümemekte fayda var. 
Hafta ortasında risk ve rekabet içeren olaylar veya işlerden kaçınmalısınız. Bu hafta bunlar için uygun dönem değildir. Bağışıklık sisteminde zayıflıklar olabilir beslenme, uyku düzenine dikkat edilmeli ayrıca vücudunuz bu hafta hassas olacağından alkol, zehirlenme, ilaçlara karşı hassasiyeti arttıracaktır. Başkalarına yardım ederek bu haftanın enerjisini dengeleyebilirsiniz.

Peki burçları nasıl etkileyecek? 

Koç burcu/yükselen koçlar; 
Sırlar bu hafta tutulmayabilir. Verilen sözlerde aldatıcı etkiler söz konusu olabilir. Kendinizi savunmada zorlanabilirsiniz. İçsel korkuların, bastırılmış duygular bu hafta sizi kolayca yaralayabilir. Alkol veya sigara bırakmak için uygun dönemdir. 

Boğa burcu/yükselen boğalar; 
Güvendiğiniz konularda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu hafta finansal hareketlerinize dikkat etmenizde fayda var. Aldatıcı etkiler hem finans hemde güven alanında rol alacak. Arkadaş veya sosyal çevrenizde şiddet, suç ve keyif veren maddelerden uzak kalmalısınız. 

İkizler burcu/yükselen ikizler; 
Bu hafta motivasyonda zorlanabilirsiniz. Zorlu işler yapmak ve sorumluluklar almak sizi yorabilir. Bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Otorite figürleri veya anne-babanızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Hassas süreçten geçmektesiniz. 

Yengeç burcu/yükselen yengeçler; 
Eğer birine sır veriyorsanız yada sır dinliyorsanız bu hafta biraz dikkatli olmalısınız. Sırlar uzun süre gizlide kalmayacaktır. Nedensiz korkularınız olabilir. Sadece hayata yada olaylara bakış açınızı çevirmelisiniz. 

Aslan burcu/yükselen aslanlar; 
Sosyal çevrenizde kafa karışıklığına neden olacak bir takım olaylar gerçekleşebilir. Planlarınızla alakalı belirsizlikler motivasyonunuzu düşürebilir. Hafta sonuna doğru alkol, ilaç ve benzeri keyif veren maddelerden uzak kalmalısınız.

Başak burcu/yükselen başaklar;
İş hayatınızdaki motivasyonda azalmalar olabilir ve riskli, rekabet içeren işler için bu hafta sizin için uygun bir hafta değil. Ortaklık veya evlilik hayatınızda hassas bir haftadan geçmektesiniz. Tartışmalardan uzak kalmalısınız. 

Terazi burcu/yükselen teraziler; 
Medya, sosyal ve online işler, eğitim veya uzun yolculuklarınızla ilgili belirsizlikler sizin motivasyonunuzu düşürebilir. Aldatıcı işlerden uzak kalmalısınız. İşinizle alakalı kolayca pes edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

Akrep burcu/yükselen akrepler; 
Başkalarından gelen desteklerde belirsizlikler kafanızın karışmasına neden olabilir. İlişkilerde bazı isteklerin sınırsızca artış göstereceği bu hafta aldatıcı etkilere karşı dikkatli olmalısınız. İlişkilerde zorlanma söz konusu olabilir. 

Yay burcu/yükselen yaylar; 
Evlilik, ortaklık veya insanlarla ilişkilerinizde birileri yada bazı olaylardan dolayı kafanız karışabilir. Bir takım belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Ev veya aile ortamınızda hassas olabilirsiniz. Aile içi çatışmalara dikkat etmelisiniz. 

Oğlak burcu/yükselen oğlaklar; 
Bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Günlük işlerinize ve iş koşullarınıza motive olmakta zorlanabilirsiniz. Kardeşlerle iletişiminize bu hafta dikkat etmelisiniz. Çok hassas bu haftada önemli kararlar almaktan kaçınmalısınız. 

Kova burcu/yükselen kovalar; 
Aşk hayatınızda kafa karışıklığına neden olacak bazı durumlar yaşanabilir. Kişisel ilişkilerde aldatılmaya maruz kalabilirsiniz. Kendinizi bu hafta genel olarak keyifsiz ve tatsız hissedebilirsiniz. Finansal harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 

Balık burcu/yükselen balıklar; 
Ev, aile hayatınızda kendinizi güvensiz hissedeceğiniz, zaman zaman suçluluk duyabileceğiniz olayların yaşanması söz konusu olabilir. Korkularınızla hareket ederek çok fazla tepkiler vermekten kaçınmalısınız.