Alanya Belediyesi’nin standı, fuarın dördüncü gününde de engelli bireylerin yanı sıra protokol üyeleri ve siyasilerin de ilgi odağı oldu

İstanbul Fuar Merkezi'ne 1 ve 4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı'nda bu yıl ilk kez yer alan Alanya Belediyesi'nin standına protokol ve engelli bireyler ile ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. 'Engelsiz Turizm Kenti Alanya' sloganıyla fuara katılan ziyaretçilere ve protokole Alanya'nın tanıtımı da yapıldı. Alanya Belediyesi, stantta engelli bireylere özel olarak hazırlanan Alanya'nın tanıtım broşürleri ile 5 engelli bireye ve ailesine ücretsiz tatil çekilişi de sundu.

Özellikle engelli bireylerin yoğun ilgi gösterdiği Alanya Belediyesi'nin standını 4. Gününde MHP Genel Başkan Yardımcıları Atilla Kaya ve Semih Yalçın, İstanbul Milletvekilleri İsmail Faruk Aksu, Arzu Erdem, İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş ve MHP İstanbul İlçe Başkanları ziyaret ettiler.  Alanya Belediyesi'ni standında engelli bireylerle de sohbet eden Genel Başkan Yardımcıları Kaya ve Yalçın projeler ve fuar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel'den bilgi aldılar. Bir süre stantta incelemelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, telefonla Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i aradı. Başkan Yücel'e engelli bireyler için hazırlanan projeleri çok beğendiğini ifade eden Yalçın, ''Alanya Belediyesi çalışmalarıyla takdir topluyor. Adem başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum.'' dedi.

Ziyaretin ardından Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Genel başkan Yardımcılarına ve milletvekillerine ipek kozasından yapılan tablo ile muz kolonyası takdim etti.