Böcek, “Alanya'da turizmciler ve oda başkanları ile toplantı yaptık. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi olarak iş birliğinde yapabileceğimiz bir şey varsa sizi dinlemek isteriz” dedi.
“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”
Yücel de, “Alanya’ya verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikten kuvvet doğar. Yerel yönetimlere desteğinizden dolayı teşekkür ederim. Ufak tefek şeyler olur ama bunlar kadı kızında da olur” diye konuştu.

yucel-ve-bocek-mahmuzu-konustu .JPG
BÖCEK MAHMUZU SORDU
Ziyarette Muhittin Böcek, Başkan Yücel’e Alanya kamuoyunu meşgul eden mahmuz konusunu da sordu. Böcek, “Bu konuyla ilgili sizlerin görüşü önemli. Çalışma arkadaşlarınızın görüşü önemli. Bu konuyla ilgili şunu söyleyebilirim. Alanya’nın geleceği ile ilgili sıkıntı olacaksa, bunu ortak akılla bize de görev düşerse yardımcı olma anlamında gereğini yaparız” ifadelerini kullandı.
“NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ”
 Adem Murat Yücel de, “Sonuç olarak şöyle gözle görülür bir erozyon var. Bunu önlemek için bilimsel verilere dayalı olarak erozyonun önüne geçmek istiyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. Ziyaret sonunda Yücel tarafından Böcek’e Selçuklu üzerinde Selçuklu kartalı bulunan quilling tablo hediye edildi. (Elif Çakır)