İbrahim İPBÜKER

İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, şunları söyledi:  "Bizler yerel seçim çalışmalarımızda her zaman söylediğimiz gibi adaydan daha çok 200 kişilik Alanya'yı kapsayacak seçkin ve yetkin insanlarla oluşumumuza daha çok önem veriyoruz. Sadece Alanya'nın merkezine hakim, doğusundan ve batısından haberi olmayan adayla yola çıkmayacağız. Bunu yapmak halkımıza haksızlık olur. Biz cesurlar hareketiyiz. Cesurlar dürüst olurlar. Dürüstlüğün yapı taşı ise adil olmaktır. Bizler hile, hurda bilmeyiz adaletin terazisini yüreğimizde taşıyoruz. Biz ne dediysek o olur. Sağ gösterip, sol vurmayız. O yüzden gizli görüşmeler adı altında halkın düşüncesini ve yolunu değiştireceğini sananlar yanılırlar. Genel seçimlerde hep gördüğümüz gibi bu seferde adaylarla ilgili gizli görüşmeler adı altında daha çok haberler göreceğiz. Maalesef bunlarda bu sürecin malzemesi, tuzu biberidir. 

PAZARLIK YAPMAYIZ

Bizler Alanya halkının güvenini doğrular bir şekilde çalışmalımıza devam ediyoruz. Bu yola çıkarken Türkiye'yi iyi yönetme adına her zaman şeffaf siyaseti savunduk. Bizler bir yerde oturup pazarlık edecek bir teşkilat değiliz. Bizler her kapıyı çalarak İYİ Parti'yi ve amaçlarını anlatan bir teşkilatız. Genel seçimlerde çalışmalarımızla takdir topladık. Biz vatana ve millete hizmet için İYİ Parti'deyiz.  Yapıştırma usulü temeli yorumlara dayalı meymenetsiz konuşmalar ne partimize ne de teşkilatımıza bağlı. O yüzden bu konuşmaları yapanlara söylüyorum ki bu kılıf bize uymadı. Bize uyacak en güzel tanı, dürüstlük, şeffaflık ve çalışkanlıktır.

ALANYA’YI KAZANACAĞIZ

Yönetim kurulunu oluştururken de aynı prensiple hareket ettik. Başka hiç bir işle uğraşmadan her çevreden her yöreden insanlarla istişare ediyoruz. İYİ Parti'yi Alanya'da iktidar yapma adına ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Gazipaşa sınırından Manavgat sınırına kadar gerçekten mahallerinin içine girerek her türlü siyasi oluşumda yer almış insanlar görüşmelerimizi yaptık. Sayıyı biz baştan o şekilde söylediğimiz için 200 olarak tabir ediyoruz. Fakat bu sayı daha da fazla. İnanın listeler oluşmaya başlayınca herkesin takdir ettiği, çalışkan Alanya'ya hizmet edecek bir ekibi oluşturacağız. Çalışmalarımıza emin adımlarla ve hiç kimseden korkmadan, çekinmeden devam ediyoruz. Tek hedef Alanya Belediyesi'ni kazanmak. Bu hedef uğrunda da ne gerekiyorsa yapacağız."