İbrahim İPBÜKER

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili çalışmalarına son ana kadar devam eden İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda parti üyelerine ve gönüllülere sandık eğitimi verildi.

Sandıkta görev alacak partililere ve gönüllü vatandaşlara, seçim sabahından akşama dek neler yapılacağı, görevlerinde neler yapmaları gerektiğini ve oy pusulaları ile ilgili bilgiler aktarıldı. 

Müşahit olacak vatandaşların dikkatle dinlediği eğitmenler, vatandaşların da sorularını cevapladılar. İlçe Başkanı Yücel Apaydın, "Sandıklar bizim namusumuz, bu ülkenin bu vatandaşın geleceğinin temeli. Bizler de bu hususta eğitim vermemiz gerektiğini düşünerek oy ve ötesi ile eğitim programı düzenledik. Vatandaşımızın ilgisi oldukça yüksek. Sandık güvenliği için eğitime gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

KARŞILIĞINI ALACACAĞIZ

Seçim sürecinde en başından en sonuna kadar durmaksızın çalıştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Yücel Apaydın, “Bu emeklerimizin karşılığını sandıklarda alacağız. Alanya yüzünü güneşe dönecek ve iyi olacak. Bütün vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.