Turizm kenti Antalya'da, işletmeler alternatif yılbaşı sepetlerini ve içeriklerini belirleyerek satışa çıkardı. Özenle hazırlanan ve her zevke hitap eden yılbaşı sepetleri ile yeni yıl pastaları alıcılarını bekliyor. Alternatif yılbaşı sepetleri hazırlayan, içeriklerini belirleyen işletmeler, yine her cebe hitap ediyor. Birbirinden renkli yeni yıl sepetleri, alternatifleriyle hem hediye seçimini zenginleştiriyor hem de kolaylaştırıyor.

Değişik mağazalar, giyim koleksiyonlarından aksesuarlara, dekorasyondan mutfak ve banyo ürünlerine, içecekten şekerleme ve çikolata çeşitlerine kadar sürprizlerle dolu sepetlerle yeni yılı unutulmaz kılmayı amaçlıyor.

 YILBAŞI SEPETLERİ

 Özlem Pastanesi müşterilerine 'mini sepet' ve 'Noel sepeti' adıyla iki farklı yılbaşı sepetini alkolsüz satışa sundu. Mini sepette kestane şekeri, spesiyal çikolata, Antep fıstığı, spesiyal kurabiye, konfeti yer alıyor. Mini sepetin fiyatı ise 199 TL olarak belirlendi. Noel sepetinde ise kestane şekeri, spesiyal çikolata, fıstık krokant, badem draje, Antep fıstığı, fıstıklı lokum ve konfeti bulunuyor. Bu sepetin fiyatı ise 269 TL. Yılbaşı sepetlerin yanı sıra yılbaşı pastaları da oldukça zengin bir yelpazede sunuluyor. 30 ile 65 TL arasındaki fiyat seçenekleriyle satışa sunulan pastalar görselliğin yanında tadıyla da ilgi çekiyor.