Alanya Belediyesi, merkeze uzak mahallere de kaliteli hizmet verebilmek için Avsallar, Tosmur , Oba ve Mahmutlar Mahallesi’nde projelendirilen şantiye binalarının yapımını tamamladı. Tüm mahallelerin hizmetle buluşturulması amacıyla şantiye binalarında oluşturulan hizmet birimleri ile mahallelerin sorun ve sıkıntıları tespit edilerek aciliyet ve öncelik sırasına göre tüm mahalleler hizmetle buluşturulacak.
AVSALLAR KADEME BİNASININ YAPIMI TAMAMLANDI
Alanya Belediyesi, merkezde olduğu gibi merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Avsallar Mahallesi'nde temeli atılan yeni kademe binasının yapımını tamamladı.
4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen kademe binasında Tamirhane, personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletler bulunuyor. Yapımı henüz tamamlanan Avsallar Kademe Binası’nda ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depoları da hizmete sunuldu.
 
MAHMUTLAR’DA 8.800m2’YE ŞANTİYE BİNASI
Mahmutlar mahallesinde yapımı tamamlanan şantiye binası 8.800 m2 alan üzerine inşa edildi. Tamirhanenin de yer aldığı şantiye binasında personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletler, idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depoları da bulunuyor.
OBA ŞANTİYESİ YENİ YERİNE TAŞINIYOR
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ait yeni şantiye binası tamamlandı. Oba Mahallesinde inşaatı tamamlanan şantiye ana merkez olarak hizmet verecek.
TOSMUR’DA TEMİZLİK İŞLERİ ŞANTİYESİNİN YAPIMI TAMAMLANDI
Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait Tosmur Mahallesi’nde 4 bin m2 alan üzerine yapılan yeni şantiye binası tamamlandı. Otogar yanındaki ve Tosmur’daki şantiyenin taşınacağı merkez şantiye buradan hizmet verecek.
 
BAŞKAN YÜCEL; “TÜM ALANYA’YA HAYIRLI OLSUN”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Şantiye ve Kademe binalarının doğu, batı ve merkezde şantiyelere aynı anda hizmet verebileceğini belirterek şunları kaydetti; “Tamirhanenin de yer aldığı yeni şantiye 

Editör: TE Bilisim