Akdeniz bölgesinin en prestijli oteli Wome Delexe otel kuruluşların sürekli gelişmesini ve büyümesini sağlayan iş geliştirici nitelikte olan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO10002 Müşteri Memnuniyeti & Şikâyet Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İs Sağlığı & Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı. 

TÖRENE VALİ KATILDI

Otelde gerçekleştirilen törene Antalya valisi Münir Karaoğlu, TSE Akdeniz Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, TSE Konya Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar programı şekilde düzenlenen tören öncesi Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra ise oruçlar açıldı. Ardından da törene geçildi. Törende ilk konuşması Wome Deluxe otel'in Genel Müdürü Yusuf Gerçeker yaptı. Gerçeker, süreci anlatırken, “Wowe Deluxe , ilklerin oteli olarak TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi belgesini almıştır. Uluslararası arenada adı geçen markalar ortaya koyabilmek adına yenilikçi bir anlayışla hizmet vermek gerekmektedir. WOME DELUXE OTEL hizmet sektöründe 13811 Hijyen ve Sanitasyon Belgesini alan ilk otel olarak toplum sağlığında hayati öneme sahip olan hijyen, insan yaşam kalitesine verdiği önemi göstermiştir.  

Küresel ölçekte söz sahibi markalar oluşturmanın temelinde yenilikçi ürün geliştirebilme kabiliyeti ve dünya standartlarının üzerine çıkacak bir kalite anlayışı ile üretim yapabilme bilinci gerekiyor. Wowe Deluxe Otel, ‘TS 13811 Hijyen ve Sanitasyon Yönetim Sistemi’ Belgesini hizmet sektörü içinde ülkemizde ve dünyada ilk alan otel olarak bu bilinci hakkıyla taşıdığını göstermiştir. Ayrıca owe Deluxe Otel, aldığı TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgesiyle de müessesinde güvenli ve sağlıklı bir iş yeri ortamı oluşturarak bu konuda personeline verdiği ehemmiyeti göstermiştir. owe Deluxe Otel, TS ISO 45001 belgesini alan ilk firmalardan biri olduğunu belirtmek isteriz.  Wowe Deluxe Otel’e verilen belgelerde TSE’nin Uluslararası Belgelendirme Ağı IQNET üyeliği sayesinde 36 ülkede tanındığını ifade etmek isteriz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim