Bakan Koca'nın tüm illerde pozitif vaka olduğunu belirttik ilk 10'a ilişkin verdiği bilginin ardından Vali Karaloğlu, Antalya'ya ilişkin güncel bilgileri ilk defa paylaştı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanarak bilgi paylaşımında bulundu.  "Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca'nın koronavirüs vakalarını açıkladığı ilk on il arasında, şükürler olsun, Antalya'mız yok. Vatandaşlarımıza rica ediyorum: Aman ha! Rehavete kapılmayalım. Bilakis daha fazla dikkat edelim. İnşallah, birlikte başaracağız. 
Sevgili Antalyalılar; Koronavirüsü vakasında ilk onda değiliz ama bu can kaybımızın olmadığı anlamına gelmiyor. Antalya’mızda 95 Korona vakası ve 3 can kaybımız var. Allah Rahmet etsin. Vakaları bu seviyedetutmak elimizde. 
Bunun için lütfen daha fazla tedbir, daha çok dikkat #EvdeKalAntalya." dedi. Karaloğlu," Bugün aldığımız Hıfzıssıhha Kurulu 2020/14 Kararı ile her ne şekilde olursa olsun, (Karayolu, Denizyolu, Havayolu) Antalya’ya giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alacağız" uyarısında bulundu.

Editör: TE Bilisim