Alanya’da sektörün lider kuruluşlarından olan Doğankaya Boya İnşaat Emlak Şirketi, boya, hırdavat ve izolasyon malzeme satış ve uygulama hizmeti verirken tecrübesini ve ustalığını konuşturuyor.

2O YILLIK TECRÜBE

Doğankaya Boya İnşaat Emlak Limited Şirketi ortakları olan Mehmet Doğan ve Recep Yüksekkaya, sektörde 20 yıllık tecrübeye sahip olduklarını ifade ederken, “İşinde uzman ekibimizle birlikte iç ve dış cephe boyası, ahşap ve metal boyası malzeme satış ve uygulamalarını yapmaya devam ediyoruz. Bizim için öncelikli hedef müşteri memnuniyetidir. Kalite anlayışımızdan asla ödün vermeden hizmet veriyoruz” dediler.

DYO ALANYA YETKİLİ BAYİİ

Doğankaya Boya İnşaat ve Emlak Şirketi’nin, DYO markasının Alanya yetkili bayisi olduğunu vurgulayan Mehmet Doğan ve Recep Yüksekkaya, “DYO markasının kalitesi ve güvencesi ile usta ellerle ve sınırsız renk seçeneklerimizle mekanlarınızı güzelleştiriyoruz. Bize güvenmeye devam edin” şeklinde konuştular. 
Doğankaya Boya İnşaat ve Emlak, Hacet Mahallesi Alaiye Caddesi Hacımemişler Camii yanında hizmet veriyor. (Haber Merkezi)