Uslu mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 26. Dönem 3. Yasama yılı başladı. Yasama döneminde fikirlerin, politikaların  tartışılırken nezaket ve uzlaşı ile milletimiz için en iyi ve hayırlı olanı yasalaştırdığımız bir çalışma diliyorum. Geçtiğimiz yasama yılında Meclisimiz yoğun bir mesai sarf etti. Yaptığımız en önemli çalışmalardan ilki, Anayasa'da köklü bir değişiklik yapmak oldu.  Anayasa değişikliği 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan halkoylamasıyla kabul edilerek yürürlüğe girdi. Kabul edilen Anayasa değişikliğine göre, 3 Kasım 2019'da yapılacak genel seçimlerden sonra,27'nci yasama döneminde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçeceğiz. Bu sistem, Türkiye Büyük Millet Meclisini daha da güçlü kılıyor. 

Yaptığımız diğer çalışmalardan birisi de İç Tüzük'te  yaptığımız kısmi değişikliktir. Eski içtüzük Meclis'te çalışmayı değil engellemeyi kolaylaştıran hükümler içeriyordu.  Yaptığımız değişiklikle Genel Kurulun çalışma usul ve esaslarını yeniden belirledik, yasama çalışmalarına verimlilik  kazandırdık. 

TBMM çatısı altında Antalya Milletvekili olarak Antalyamız için en güzel, en iyi kararları verme sorumluluğu ile hareket ediyoruz. 

TBMM'de aldığımız  kararların, kabul ettiğimiz değişikliklerin ve ülkemize iyilik, güzellik, esenlik, refah, kalkınma ve huzur getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.