Alanya'da Mustafa Yıldızdoğan ile birlikte sahne alan bölgemizin sevilen sanatçısı Ümran Gülcan, ilk single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. MYD Müzik ve Film Yapım’ın üstlendiği klip çalışmasında başarılı bir performans sergileyen Ümran Gülcan’ın Türk Kızı isimli klibi 12 Nisan tarihinde bütün dijital platformlarda yayınlanmaya başlandı. Sözü Hüseyin Nihal Atsız, müziği Mustafa Yıldızdoğan’a ait olan çalışanın aranjörlüğü Ercüment Ekin, prodüktörlüğünü Ahmet Yıldızdoğan yaptı. İstanbul’da çekilen ve yaklaşık 3 ay gibi bir sürede hazırlanan çalışmanın yönetmenlik koltuğunda ise Ali Şan Günay Yıldırım oturdu. Sevilen sanatçının menajerliğini ise Selçuk Arslan yürütüyor.

“HAYALİM GERÇEK OLDU”

Aynı zamanda müzik öğretmeni olan başarılı sanatçı, yıllardır hayalini kurduğunu klip çalışması gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Yapılan klip çalışması hakkında bilgi veren Ümran Gülcan, “'Türk Kızı' isimli klibimiz 12 Nisan tarihlerinde tüm müzik platformunda yayınlanmaya başlandı. Yıllardır hayalini kurduğum klip çalışmam gerçek oldu. 2 buçuk 3 ay gibi bir süredir bu klip üzerinde çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını alacağımız güzel bir klip hazırladık. Uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız eseri müzikseverlerin beğenisine sunduk” dedi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Klibin hazırlanmasında emeği geçenlere ve kendisine her zaman destek olan yakınlarına teşekkür eden Gülcan, “MYD Müzik ve Film Yapım ekibine, Hüseyin Nihal Atsız’ın Türk Kızı şiirini müzikleştiren değerli ağabeyim Mustafa Yıldızoğan’a, yönetmenim Ali Şan Günay Yıldırım’a, klibimizin aranjörlüğünü yapan Ercüment Ekin’e, prodüktörümüz Ahmet Yıldızdoğan’a, menajerim Selçuk Arslan’a ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu. Öte yandan İstanbul’da  bulunan sevilen sanatçı, Alanyalı Gazipaşalı hemşehrilerine selam göndermeyi ihmal etmedi.

KLİP BEĞENİ TOPLADI

12 Nisan 2019 tarihinde tüm müzik platformlarında yayınlanan Ümran Gülcan’ın ilk klibi büyük beğeni topladı. Youtube üzerinden paylaşılan klip, kısa sürede binlerce dinleyiciyle buluştu. 4 dakika 35 saniye süren klibin altına yorum bırakan dinleyiciler, klip hakkında görüş ve düşüncelerini ifade edip, Ümran Gülcan’a başarı dilediler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim