Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte 2017 yılının ikinci sünnet organizasyonu da yapıldı. Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde, uzman sağlık personelleri tarafından yapılan hizmetlerin ilki bu sabah gerçekleştirildi. Bugün 25 çocuk için gerçekleştirilen sünnet organizasyonunun yarın gerçekleştirilecek 2. günüyle birlikte toplam 50 çocuğa sünnet hizmeti verilecek.

ÇOCUKLARIN KİRVESİ KASAPOĞLU OLDU

Alanya Belediyesi’nin vermiş olduğu sünnet hizmetine katılan Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu çocuklara kirvelik yaptı. Organizasyon, daha önce Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Alanya Evi Polikliniği’ne başvurarak kayıt yaptıran ailelerin gelmesiyle başladı.

SÜNNET OLAN ÇOCUKLARA ERKEKLİK DİPLOMASI VERİLDİ

Çocukların erkekliğe adım attığı bu önemli anlarda onlara kirvelik yapan Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, sünnetin ardından çocuklara oyuncak ve erkeklik diploması verdi. Sünnetin sağlık açısından önemini vurgulayan Başkan Yardımcısı Kasapoğlu; “Alanya Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında yaptığımız çalışmalara devam ediyoruz. İki gün sürecek hizmetimizde toplam 50 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Ailelere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu yaptığı açıklamada sünnet çağına gelen çocuklarını özel polikliniklerde ve hastanelerde sünnet ettiremeyen ailelerin Tevfik Hoca Alanya Evi’ne başvurabileceklerini de söyledi.