Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) yeni yönetmelikle birlikte kapatılan Bölgesel Yürütme Kurulları yerine oluşturulan Yöre Temsil Kurulu seçimi yarın saat 14:00'da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans salonunda gerçekleştirilecek. 1 başkan ve 6 üyeden oluşacak yönetim kurulu seçiminde bölgesey yürütme kurulları seçimlerinden farklı olarak şubeler oy kullanamayacak. TÜRSAB Alanya'ya kayıtlı 328 şubeden 162 üye oy kullanacak.

SARIKAYA VE KORKMAZ YARIŞACAK

Yarın yapılacak seçimde mevcut yönetimde Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Sarıkaya Turizm Sahibi Kerim Sarıkaya ve geçmiş yıllarda TÜRSAB Alanya BYK Başkanlığı yapmış olan Bilal Korkmaz'ın yarışması bekleniyor. Yönetim listeleri ise genel kurul sırasında açıklanacak. 

ÇAVUŞOĞLU: HER ZAMAN DESTEK VERİRİZ

TÜRSAB Alanya Yöre Temsil Kurulu seçiminde Mevcut Başkan Suat Çavuşoğlu seçime girecek adaylara başarılar diledi. Çavuşoğlu; "Ben seçimde yarışacak adaylarımıza başarı diliyorum. Bu sadece bir seçim kim kazanırsa kazansın birlik olup Alanya turizmi için elimizden geleni yapmalıyız. Kim kazanırsa kazansın her zaman destek vereceğiz." diye konuştu.