Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu (BTK) seçimli genel kurulu Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu’nda saat 14:30’da gerçekleştirildi. Genel kurulda ilk olarak divan kurulu seçimi yapıldıktan sonra adaylara söz hakkı verildi.

“ABİ KARDEŞ OLACAĞIZ”

İlk olarak kürsüye gelen Başkan Adayı Kerim Yılmaz, “Bizim yapmak istediğimiz şeyler çok farklı şeyler. Biz sadece Alanya ile sınırlı kalmayacağız. Bizim örnek aldığımız bölgeler var. Biz onların yaptığı çalışmaları örnek alacağız. Bizim koltukla işimiz yok. Biz sahadayız. Gece saat kaç olursa olsun kaçakla mücadele yapacağız. Biz abi kardeş olacağız. Bize verdiğiniz oyların hakkını da vereceğiz. 20 yada 20 yılda yapılamayanları yapacağız.” Dedi.

“SÖYLENECEKLERİ SÖYLEDİK”

Yılmaz’ın arından kürsüye çıkan TÜRSAB Alanya BTK Başkan Adayı Kerim Sarıkaya ise üyeler hoş geldiniz dedikten sonra, “Bu güne kadar konuştuk anlattık. Burada 15 dakika konuşmaya gerek yok. Artık söz siz de. Biz 230 üye ile birlikte yöneteceğiz.” İfadelerini kullandı.

“KAÇAKLAR İLE MÜCADELE SÜRECEK”

Son olarak kürsüye çıkan Mevcut Başkan ve Başkan Adayı Bilal Korkmaz ise, “Aramızda olan olmayan tüm meslektaşlarımıza saygılarımı sunuyorum. Uzunca bir aradan sonra yeniden Türsab Alanya BTK Başkanı olarak göreve geldik. Kaçaklarla mücadelemizi sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

Konuşmalarına ardından üyeler sandık başına gitti. 187 üyenin oy kullanmaya katıldığı genel kurulda 4 oy geçersiz sayılırken, Bilal Korkmaz 80 oy alarak yeniden başkan oldu. Kerim Sarıkaya 74 ve Kerim Yılmaz’da 29 oy aldı.

KORKMAZ’IN YÖNETİM KURULU LİSESİ

Hilmi Uysal

Hüseyin Yaman

Kemal Bozkurt

Mehmet Yücesan

Halil Tokgöz

Mesut Adaçay