Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Teşkilatı'nın düzenlemiş olduğu 'Büyük Antalya Mitingi' 8 Nisan tarihinde Antalya'da yapılacak. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'da yapılacak olan mitinge tüm Alanya halkını davet etti.

Dün Antalya'da yapılan MHP İlçe Başkanları Toplantısı'na katıldığı için Alanya ilçe yönetim kurulu toplantısını bugün gerçekleştiren Türkdoğan toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Antalya'da yapılacak olan miting hakkında konuşan Türkdoğan, "Sayın Genel Başkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli 'Büyük Antalya Mitingi' için Antalya’da olacak. MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak Alanya halkımızı, partililerimizi ve ülküdaşlarımızı Antalya’da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi dinlemeye, referandum sürecinde genel başkanımız ve partimizin politikalarını yerinde izlemeye davet ediyorum" dedi. Türkdoğan kalabalık bir gurupla mitinge katılmak istediklerini söyledi.

TÜRKDOĞAN'IN YOĞUN PROGRAMI

16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmalarına da son hızla devam ettiklerini belirten Türkdoğan bugüne kadar bir çok esnaf ve mahalle de çalışma yürüttüklerini hatırlattı. Gelecek günlerde yapacakları programları ise şu şekilde açıkladı: "Bugün Avsallar mahallemizde, yarın sanayi bölgesinde Cuma günü de Türktaş mahallemizde Cuma Namazı’nın ardından Türkiye’nin bekası için ‘evet’ dediğimizi halkımıza anlatacağız." 

Türkdoğan sözlerini, "3 aylara girmemiz münasebetiyle İslam aleminin 3 aylarının mübarek olmasını diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilisim