Hafize Demirel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.

Sözlerine geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleşen kurultayı değerlendirerek başlayan Türkdoğan, “18 Mart Pazar günü Çanakkale zaferimizin 103 yıl dönümünde MHP'mizin 12. olağan büyük kurultayını ‘Milli duruş,  şühedaya vefa millete beka' sloganıyla gerçekleştirdik. Oy kullanan bin 167 tane delegemizin oylarının tamamıyla Milliyetçi Ülkücü Hareketin lideri genel başkanımız  sayın Devlet Bahçeli Bey'i yeniden başkan seçtik. Bizlerde MHP Alanya ilçe teşkilatı olarak ilçemizdeki 8 tane büyük kurultay delegemiz ve Antalya genelinde 47 büyük kurultay delegemiz ile bu kurultayda sayın genel başkanımıza oyumuza kullandık. Biz kez daha buradan MHP başkanlığına yeniden seçilen sayın Devlet Bahçeli'yi kutluyoruz. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Merkez Disiplin Kurulunda (DSK) yeniden görev alan dava arkadaşlarımıza ve başkanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yapılan kurultay 2019 yılında gerçekleştirecek gerek yerel seçimlerde gerek ise Cumhur İttifakı ile girilecek olan cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinde partimizin politikalarını belirleyecek bu seçimlere götürecek olan yönetim kadrolarını oluşturacak. Bu vesile ile de ülkemizin beka sorunu yaşadığı ülkemizin terörle mücadele kapsamında bugün Afrin'de sınır ötesi harekat gerçekleştirdiği birlik ve beraberlik kenetlenmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde MHP'nin yaptığı bu kurultay bir derece daha fazla anlam kazanmıştır. Bizler 18 Mart Çanakkale zaferinin 103 yıl dönümünde kurultayımızı yaparken Allah'a şükürler olsun Afrin Harekatı’nın 63. gününde Türk bayrağı Afrin'e dikilmiştir. Afrin kent merkezi Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin eline geçmiştir. Bu noktada terörle mücadelede bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Yine 3 ayların başlangıcı olan Recep ayına girdik. Önümüzdeki süreçte de Şaban ve Ramazan aylarına Cenabı Allah bizleri yetiştirsin. İbadelerimiz ve dualarımız kabul olsun. Bugün 21 Mart Nevruz bayramını idrak edeceğiz. Türk milletinin Ergenekon’dan çıkışını temsil eden tüm Türk dünyasında baharın gelişinin müjdecisi olarak kutladığımız Nevruz bayramını kutluyorum. 

İNŞALLAH ALANYA İL OLACAK

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘2023’e yüz il bin ilçeyle gireceğiz’ sözlerini yorumlayan Türkdoğan, "Büyük kurultayımızda genel başkanımızın özellikle Alanya'mızı çok yakından ilgilendiren çok önemli bir mesajı olmuştu. 2023'te Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yüz il bin ilçe hedefi ile yürüme noktasında. Bu anlamda da genel başkanımızın daha öncelerde ifade ettiği gibi il olmayı hak eden öncelikli ilçelerin başında Alanya gelmektedir. Dolayısıyla bu 100 il hedefinin içerisinde Alanya'mızın il olmasını yakın bir zamanda ümit ve temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim