Türkdoğan açıklamasında şunları söyledi: 'Belediye Başkanımız Sn. Adem Murat Yücel’in Belediye kasasından makam aracı aldığı iddiaları tamamiyle mesnetsizce, çamur at izi kalsın mantığı ile yapılmış hayal ürünü bir haberin sonucudur. Fakat bizleri asıl üzen ve hayrete düşüren mesele Muhalefet Partilerinin temsilcilerinin bulanık suda balık avına çıkan trollerin attıkları yemsiz, boş oltaya takılıp avlanmaları olmuştur..!
Bahse konu araç 2016 model olup, 4 yaşında ikinci el bir araçtır. İddia edildiği gibi belediye kasasından alınmamıştır. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel beyin ortağı olduğu aile şirketi tarafından, bahsedilen afaki rakamların yarısına tekabül eden bir rakama satın alınmıştır. Aile şirketi tarafından alınarak Belediye Başkanımıza tahsis edilen bu araç üzerinden muhalefet yapmaya çalışmak ve iftira atmak çukur siyasetinin bir ürünüdür. Uzlaşma kültürü ve birlik, beraberlik duygularıyla bugünlere gelen Alanya Siyaseti, mesnetsiz haber yapan, dayanaksız iddiada bulunan ve desteksiz atan bir takım gazetecilerin boş oltasına takılır hale geldiyse herkes kendini sorgulamalıdır. 
Üstad Necip Fazıl’ın ifadesiyle; 
“Bizdeki muhalefet, iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeye bile razı” mantığına geldilerse şayet diyeceğimiz bir şey yok, Allah ıslah etsin. Ama boş oltaya takıldılarsa, siyasetin gereğinin sorumluluk sahibi olmak ve elde tuzlukla dolaşmamak olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Konuşmuş olmak İçin konuşmak, sormadan soruşturmadan, anlamadan dinlemeden eleştiride bulunmak, mevki makam ve sıfat sahibi siyasetçilerin düşmemesi gereken durumlardır. Buradan bir kez daha ilkeli, tutarlı ve sorumlu siyaset anlayışının Alanya’mızda hakim olması İçin var gücümüzle çalışacağımızı saygılarımla ifade ediyorum.