Burak Gül

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Seçim sonuçlarını aldık özellikle Alanya’mıza hayırlı olsun. Dün belediye meclisinde komisyonlar oluşturuldu. Seçim sürecinde “sen ben yok biz varız” dedik. Biz millet ittifakı ile birlikte komisyonlarda eşit veya fark etmeden paylaşımları yaptık. Şimdiden tüm arkadaşlarımın belediyede çalışmalarında başarılar diliyorum. Biz burada mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Muhittin Böcek’in mazbata törenine katıldık.” İfadelerini kullandı. 

“İSTANBUL'DAKİ BELİRSİZLİK TÜRKİYE’YE ZARAR VERİYOR”

İstanbul’daki belirsizliğin endişeye neden olduğuna vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Karadağ, “Ülkemiz adına şöyle bir kaygımız var. Seçimler çok çok güzel geçti ancak İstanbul’da da bu seçim sonuçları bir an önce sonuçlanırsa memnun olacağız. İstanbul Türkiye’nin yarısı sayılacak dünyanın gözde bir şehri. Burada seçimin sürüncemede olması bizleri kaygılandırıyor. Çünkü Alanya’mız turizm kenti. Bu İstanbul’daki seçim sonuçları hakkında birçok turizmci arkadaşımızın kaygıları var. Biz ülkemiz için bir an önce bu durumun sonuca erdirilmesini istiyoruz. Türkiye’nin yurt dışındaki itibarı açısından oldukça önemli bir konu. Biz bir an önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na mazbatasının verilmesini bekliyoruz.” Şeklinde konuştu. 

KAZANILAN İLÇELERE ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ konuşmasının sonunda ise Perşembe günü yapılacak ziyaretlere ilişkin bilgi vererek, “Perşembe günü Gazipaşa – Manavgat ve millet ittifakı ile seçimi aldığımız yerlerde ziyaretlerde bulunacağız. İlk olarak en yakın komşumuz Gazipaşa’dan başlayacağız.” Dedi.