Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan adayı ve Alanya Belediye Meclis üyesi Mustafa Tuna, hafta sonunda Alanya genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılıp, hasta ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Tepe Mahallesi’nde düzenlenen kermese katılan Başkan adayı Tuna, burada Tepe Mahalle Muhtarı Hamza Durna’la bir araya geldi. Duran’la bir süre sohbet eden Tuna, “Hem bölgenin yöresel yiyecekleri kermes vasıtasıyla vatandaşlara sunuluyor hem de camiye bir katkı sağlanıyor. Kermesin mahalle geleneği olarak uzun yıllar sürdürülmesini temenni ediyorum” dedi.

GEVNE ŞENLİKLERİ’NDE BÜYÜK İLGİ

Alanya Aliefendi Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Gevne Yaylası Şenlikleri’ne eşi Pakize Tuna’yla birlikte katılan ALTSO Başkan adayı Tuna, etkinlikte vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Uzun süre etkinlik alanında kalan Tuna, “Şenlikte geçmişimize, kültürümüze sahip çıkılıyor. Bu tür etkinlikler Alanya’da artmalı. Her Alanya sevdalısı da bu tür şenliklere destek verip, geliştirilmesini sağlamalı. Dernek Başkanı Rüştü Vural önderliğinde dernek yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

TUNA’DAN VEFA ÖRNEĞİ

Mustafa Tuna ve eşi Pakize Tuna, hafta sonunda ayrıca büyük bir vefa örneği de gösterdi. Tuna çifti, Parkinson hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören Kargıcak Belediyesi’nin ilk kurucu başkanı Mukadder Işık’ı evinde ziyaret etti. İki dönem belediye başkanı seçilen Işık’a, acil şifalar dileyen Tuna, “Işık başkanımız bizim için, Alanya için çok değerli bir insan. Büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin” diye konuştu.