16 yıldır aralıksız devam eden ve önceki yıllarda 1 gün olarak düzenlenen ancak ardından 2 güne çıkartılan Tokar Yayla Şenliği, 30 Haziran - 1 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen şenliğin programı da belirlendi. 2 gün sürecek şenlikte 3 sanatçı sahneye çıkacak. 

FESTİVAL GİBİ ŞENLİK

16. Tokar Yayla Şenliği'nde 3 önemli sanatçı konser verecek. Şenliğin açılış konserinde 30 Haziran Cumartesi Günü saat 21:00'da sahneye Güler Duman çıkacak. 1 Temmuz'da ise önce saat 10:30'da Hüseyin Kağıt ardından da saat 12:30'da Oğuz Yılmaz sahne alacak. 

HERKESİ BELİYORUZ

16. Tokar Yayla Şenliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Çamlıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref Arslan, "Şenliğimiz artık geleneksel hale getirdik. Her yıl organizasyonu geliştirme hedefindeyiz. Bu yıl Güler Duman, Hüseyin Kağıt ve Oğuz Yılmaz konserleri olacak. Sadece konser değil yayla havasında bir çok etkinlik vatandaşlarımızı bekliyor. hediye çekilişlerimiz olacak. Tüm halkımızı şenliğimize bekliyoruz." diye konuştu.