Akdeniz Üniversitesi Sualtı Sporları Topluluğu'nun gerçekleştirdiği etkinliğe 40 öğrenci katıldı. Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu başkanlığındaki etkinlikte kampüs içerisindeki çöpleri toplayarak, çevre temizliği konusunda farkındalık mesajı verdi.

"Ülke değerlerine sahip çıkmanın yanı sıra huzur içerisinde yaşanabilir ve daha güzel bir Türkiye ve dünya hayal ediyoruz" diyen öğrenciler, "Bu hayalin gerçekleşmesi ise her insanın yaşadığı yeri, çevresini temiz tutması ve güzelleştirmesiyle olacaktır. Bu amaçla düzenlediğimiz bu etkinlik kapsamında kampüs içindeki çöpleri toplayarak bu amacımızı gerçekleştirme de küçük de olsa bir adım atmış oluyoruz" dedi.

Öğrencilerin üniversitemizde örnek bir davranış sergilediklerini belirten Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Öğrencilerimizi, üniversitemizde eğitimin yanında topluma faydalı, çevreye ve doğadaki diğer canlılara duyarlı ve onların yaşam haklarına saygılı bir şekilde yetiştiriyoruz. Bu anlayışla yıl içinde farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinliklerle insanların dikkatlerini çekerek insanları çevreye ve doğaya daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.