Törene, TED Alanya Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Hulki Çakıcı, okul idarecileri, okul öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Tören, TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü Kamil Okuroğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Okuroğlu yaptığı konuşmada, mezun olan öğrencilerimize başarılar dileyerek öğrencilerimizden gidecekleri üniversitelerde de TED kültürünü yaşatmalarını ve TED meşalesinin ışığında yollarına devam etmelerini istedi. Ayrıca öğrencilerin yetişmesinde büyük rolü olan ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Tören, 5. dönem mezunlarına mezuniyet belgelerinin yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından verilmesiyle devam etti. Ayrıca törende Türk Eğitim Derneği tarafından okul birinci, ikinci ve üçüncüsüne gönderilen ödül ve belgeler verildi. Plaket ve ödül töreninin bitiminde TED Alanya Koleji Özel Lisesi 2017-2018 dönemi okul birincisi İrem Erdem bir konuşma yaptı. Okul birincisi konuşmasının ardından yaş kütüğüne birincilik plaketi çaktı ve okul sancağını Lise Öğrenci Meclisi Başkanı Şayan Aydoğan’a teslim etti. Törenin devamında TED Alanya Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Yiğitcan AKSOY ve Dernek Üyesi Öykü Üzümcü bir konuşma yaparak ilk üçe giren öğrencilere plaket takdim etti.

Törenin son bölümünde ise mezun olan öğrencilerimizden Ece İncioğlu seslendirdiği şarkılarla, Artun Pala ise gitarıyla geceye ayrı bir renk kattı. Törenin sonunda idareciler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve konuklarla birlikte mezuniyet yemeğine geçildi. Mezuniyet yemeğinin ardından okul bahçesinde gerçekleştirilen kokteyle geceye devam edildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim