Ahmet TUNÇ

Alanya Belediyesi tarafından yaptırılan Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı dün hizmete girdi. Açılışın ardından gerçekleştirilen İrem Derci konseri büyük coşku yarattı. Burada bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel şunları söyledi:“ Sözlerime başlamadan önce sizlerin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Türkiye Cumhuriyeti’nin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Hiç şüphesiz ki, Antalya dünyanın en güzel yeridir” demiştir. Biz de, Antalya’nın en nadide şehri Alanya’nın çehresini güzelleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

6.5 milyonluk yatırımla Alanya’mıza kazandırdığımız Devlet Bahçeli Sosyal Yaşam Alanı, Alanya’mızın değerine değer katacak yeni bir cazibe merkezidir. Alanya’yı her zaman el üstünde tutan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin adını verdiğimiz Sosyal Yaşam Alanımız, bugün Alanya’ya çok yakışan yapısıyla tüm kente kapılarını açıyor. 

YILLARCA HİZMET VERECEK

Sosyal Yaşam Alanımız, görsel zenginliği, manzarası ve sunduğu imkânlarla Antalya’ya ve hatta Türkiye’ye model oluşturabilecek örnek bir tesistir. Tavşandamı’nda50 bin metrekare alana inşa ettiğimiz Sosyal Yaşam Alanımız, çocuklarımızın gönlünce eğleneceği, halkımızın en keyifli zamanlarını geçireceği, nezih bir mekân olarak yıllarca Alanya halkımıza hizmet verecektir.

Bu muhteşem Alanya manzarası, serin ve yemyeşil doğasıyla Alanya’nın yeni sembolü olan bu Yaşam Alanı'nı, sizlerin ve kıymetli vatandaşlarımızın çok beğeneceğine inanıyorum.

KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ

Alanya Belediyesi’ni, her geçen gün kendi hızına yeni bir hız ekleyerek, kendiyle yarışan bir belediye haline getirdik. Her hafta bir temel atma ve açılışla hizmetlerimizi sizlerle buluşturmanın heyecanı yaşıyoruz. Bir şehrin değişimine ve dönüşümüne birlikte şahitlik ediyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Demirtaş Kültür Merkezini ve Kapalı Salı Pazarı’nı hizmete açtık. İnşallah önümüzdeki günlerde de birçok hizmetlerimizin temel atma ve açılış törenlerinde sizlerle birlikte olacağız.

HAKLIYSAN MÜCADELEDEN KORKMA

Mücadeleden korkmadık, her zaman güçten yana değil; haktan ve halktan yana olduk. Değerli halkımız bizi, eşit, adaletli, hoşgörülü yöneteceğimize inandığı için;

Haksızlıkları, baskıları ortadan kaldıracağımıza inandığı için Kestel’den Alanya’ya taşıdı. Biz, hiçbir zaman onların bizlere duyduğu güveni boşa çıkarmadık.  4 yıllık görev süremizde, “Fırat nehri kenarında bir koyun kaybolsa, korkarım ki kıyamet gününde onun bile hesabı bizden sorulur!"  diyen Hz. Ömer’i kendimize şiar edindik. Alanya’nın en ücra köşesinde yaşayan tek bir insan olsa bile O’nun elini öptük, halini sorduk, derdini dinledik. Yarasına merhem olmaya çalıştık.”