Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Alanya’ya kazandırdığı, Tavşandamı Mevkii’nde 50 bin metrekarelik alana inşa edilen dev yaşam alanı,  muhteşem bir açılış töreni ve ünlü sanatçı İrem Derici'nin verdiği konserle önceki gün hizmete başladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "6.5 milyonluk yatırımla Alanya’mıza kazandırdığımız Devlet Bahçeli Sosyal Yaşam Alanı, Alanya’mızın değerine değer katacak yeni bir cazibe merkezidir. Alanya’yı her zaman el üstünde tutan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin adını verdiğimiz Sosyal Yaşam Alanımız, bugün Alanya’ya çok yakışan yapısıyla tüm kente kapılarını açıyor” şeklinde konuştu.

“KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ”

Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi’ni, her geçen gün kendi hızına yeni bir hız ekleyerek, kendiyle yarışan bir belediye haline getirdik. Bir şehrin değişimine ve dönüşümüne birlikte şahitlik ediyoruz. Demirtaş Kültür Merkezi’ni ve Kapalı Salı Pazarı’nı hizmete açtık. İnşallah önümüzdeki günlerde de birçok hizmetlerimizin temel atma ve açılış törenlerinde sizlerle birlikte olacağız" dedi.

Editör: TE Bilisim