Televizyonun vazgeçilmez programı haline gelen Survivor, her yıla damga vurduğu gibi bu yılda damga vuracağı şimdiden bekleniyor. Survivor hayranları, mücadele dolu yarışmayı izlemek için bu yıl da sabırsızlanıyor. Survivor'da daha önceki yıllarda da olduğu gibi ünlü isimlerin yer alması izleyenler tarafından daha çok ilgi görüyor. Her yıl Gönüllüler takımındaki isimlerinde bir çok hayran kitlesine sahip olması, binlerce vatandaşın yarışmaya başvurmasını sağlıyor. Survivor 2018 All Starlar takımında yer alacak olan isimleri Acun Ilıcalı kendi twitter hesabından duyurdu. İşte o isimler...

-Cumali Akgül

-Turabi Çamkıran

-Sema Aydemir

-Nagihan Karadere

-Merve Aydın

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'DA

Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidecek.Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

SEMA AYDEMİR SURVİVOR ALL STAR'DA

Azmi ve hırsıyla ön planda olan Sema Aydemir Survıvor 2018 - All Starlar takımında olacağını Acun Ilıcalı kendi hesabından duyurdu. 400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etti.  2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşandı. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunuyor. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor'ın ünlüler kadrosunda yer aldı. Bu yıl Survıvor 2018'de de hayranlarını ekrana kilitleyecek.

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR 2018 ALL STAR'DA

Hırsı,azmi ve yoğun duygularıyla kendini tanıtan Nagihan Karadere, Survıvor'da büyük hayran kitlesine sahip olmuştu. Bu yılda Survıvor 2018 - All Star takımında olacak olan yarışmacı kişiliğiyle de ön plana çıkacağı düşünülüyor. Hırs dolu yarışmacının ismini Acun Ilıcalı kendi hesabından duyurdu. Başarılı sporcu bu yılda kendinden çok söz ettirecek.

MERVE AYDIN SURVİVOR 2018 ALL STAR'DA

Survivor yarışması ile kendinden çok söz ettiren Merve Aydın, hırsı ve karakteriyle yarışmaya damga vurmuştu. Survivor 2018 All Star'da yarışacağını duyuran Acun Ilıcalı, Merve Aydın hayranlarını bu yılda ekrana kilitleyecek. Merve Aydın; Türk atlet. ENKA spor kulübünün atletizm branşı sporcusudur.