Başkan Toklu, açıklamasında şunları söyledi: “Herhangi bir siyasi partiye üye olmanın farklı dünya görüşünde olanları aşağılamak veya ağır hakaretlerle onlara saldırmak yerine eleştiri sınırları içinde ülkemiz için en iyisini istemeyi gerektirir. Bu doğrultuda haddini aşan kişilerle (Şefik Bahçe ve Nuri Çöl) de hukuk kuralları çerçevesinde hakkımızı ararız. 

Biz güzel ahlaktan ve topluma hizmetten yana olduk. Bu tür paylaşımları doğru bulmuyoruz. Partimize ve mensuplarına bu türde paylaşımlarla yaklaşan herkese karşı gerekli tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı bilmelerini isteriz.

BAHÇE, ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan, söz konusu olayda ismi geçen Şefik Bahçe de, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür dilerken, şu ifadeleri kullandı: “Dün akşam yapmış olduğum paylaşımın altına benim bilgim dışında aynı masada oturduğumuz bir yakınım sinkafkı bir yorum yazmıştır. Yorumu bugün sabah gördüm ve sildim. Yorumu yapan kişiye de gerekeni söyledim. Telefonumdan sinkaflı bir yorum yapılmasından dolayı Ak Partili dostlarımdan özür dilerim.”

Editör: TE Bilisim