İbrahim İPBÜKER/Özel Haber

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı “kafirler” paylaşımı ile gündeme gelen ve pek çok kesimin büyük tepkisini çeken AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen’in babası Mehmet Uysal, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyeceğini söyledi.

Kızı Eczacı Gülay Özen’in, AK Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı olmasına rağmen, kızıyla aynı görüşleri paylaşmadığını ifade eden Mehmet Uysal, “Kızım benden farklı düşünebilir, buna saygı duyarım. Bizim ailemizde farklı görüşlere mensup olanlar var. Benim görüşüm de bu yönde. Türkiye’de iktidarın ve Cumhurbaşkanı’nın değişme zamanının geldiğine inanıyorum. Kızım AK Parti’de başkan olsa da ben oyumu başka parti ve adaya vereceğim” şeklinde konuştu.

KIZIM BANA KARIŞAMAZ

Alanya’nın tanınmış ve sevilen isimlerinden olan ‘Teğmen’ lakaplı Mehmet Uysal, Gerçek Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim İpbüker’e fikirlerini anlattı. Uysal, “Herkesin görüşüne ve fikrine saygım sonsuz. Kızım Gülay, AK Parti’de aktif siyaset yapıyor. Ben karışamam ancak O da benim fikirlerime ve düşüncelerime karışamaz. Herkes özgür iradesiyle sandık başına gidip, beğendiği partiye ve Cumhurbaşkanı adayına oyunu verecek. Ben de öyle yapacağım. Hangi parti ve adaya oy vereceğim beni ilgilendirir. AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kesinlikle oy vermeyeceğim” şeklinde konuştu.