GERÇEK ALANYA ÖZEL | Sezona bomba gibi bir giriş yapan ancak Avrupa Kupaları’ndan elenen Galatasaray, Başakşehir’den aldığı ağır yenilgiyle birlikte rakibiyle puanını eşitledi.

Başakşehir’den 5 yiyen Galatasaray’da futbolcuların gergin görüntüsü ve formsuzluğu ise izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Teknik direktör Igor Tudor’un ise futbolcularla iletişimi maç boyunca oldukça zayıftı.

Tecrübeli teknik adamın maç içerisinde oyuna müdahaleleri ve oyuncu değişiklikleri de skora bir nebze olsun etki etmedi.

Takım içindeki gerginliğe ise Tudor’un aşırı kaprislerinin neden olduğu kulislerde çokça konuşulan konular arasında.

12’nci hafta itibari ile Galatasaray topladığı 26 puanla zirvedeki yerini korusa da son 5 haftada kaybedilen puanlar ayrıca teknik direktör Tudor’un oyuncularla yaşadığı sıkıntıların yönetimin canını sıktığı da gelen bilgiler arasında.

İstikrarsızlığa doğru giden Galatasaray’da Igor Tudor’un Galatasaray’dan gönderilmesi dahi gündeme geldi.

Önümüzdeki  hafta karşılaşacağı Alanyaspor’u geçemezse yönetim devre arasını beklemeden teknik direktör Igor Tudor’un görevine son verecek.

Teknik direktörlük adayları ise yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Galatasaray’da Igor Tudor’un gönderilmesi veya istifa etmesi durumunda akla gelen ilk isim Fatih Terim. Terim’in sezon başından beri adı konuşuluyor ancak özel durumlar iki tarafın da elini kolunu bağlıyor.

İkinci aday ise şu an Akhisarspor’u çalıştıran Okan Buruk. Galatasaray’ın eski öğrencisi Okan Buruk Akhisarspor’da aldığı başarılı sonuçlarla sarı kırmızılı ekibin dikkatini cezbediyor.

Teknik direktör adayları arasında ise en çarpıcı adaylardan biri ise geçtiğimiz sezon Bayern Münih’i çalıştıran Carlo Ancelotti. Türkiye’de başarı bekleyen ve sonraki hedefi Avrupa olan Galatasaray’ın radarında olan tecrübeli teknik adamın da bu görüşmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.