Özellikle bel ve boyun fıtığı, akupunktur, hacamat gibi alanlarda şifa dağıtmaya devam eden Şifahane, nezih ortamı ve alanlarında uzmanlaşmış personeliyle çok sayıda vatandaşın tercih ettiği ve şifa bulduğu bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Şifahane’nin kurucusu ve sahibi olan İsmail Belen, “Boyun ve bel fıtığı, menisküs, obezite, alkol bıraktırma, ruhsal ve zihinsel sıkıntı, sonradan olma felç, cilt hastalıkları, taş terapi, aroma terapi, şeker hastalığı, sarılık, karaciğer rahatsızlıkları, mide ülseri, mide kanseri, akupunktur ve hacamat konularında hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu tür konularda şikayeti olan herkesi bekliyoruz ve tedavi garantisi veriyoruz” dedi.

HACAMATIN FAYDALARI

Hacamat alanında teknolojinin son ürünü olan aletlerle hizmet verdiklerini vurgulayan İsmail Belen, “Bağışıklık sistemini yeniden canlandırır. Baş ağrısı, migren ve sinuzüte iyi gelir. Prostat ve cinsel zayıflığa iyi gelir, iç organları kuvvetlendirir. Sırt ağrısı, bel ve boyun fıtığına iyi gelir. Hormon bozukluğunu giderir. Tembellik ve uyku fazlalığını giderir. Diş etlerine faydalı olur. Göz ve kullak rahatsızlıklarını giderir” dedi.