Modern Mobilyaların mekanlara getirdiği teknolojilerden kaçınmak isteyenlerin adresi Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezi oldu. Klasik, Avangard ve Country  ürünlerin yanı sıra ev yada iş yerleri için hayal edilen tasarımları Şehrizen’in usta kadroları gerçeğe dönüştürüyor. Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezi Mağazası Müdürü Volkan Serhat Bulut, Şehrizen’i Gerçek Alanya Gazetesi’ne anlattı.

-Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezi’ndeki ürün yelpazesini anlatır mısınız?

Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezi  2011 yılında kuruldu. Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezinde; Mobilyadan, yemek odasına, halıdan zücaciye ye, tekstilden aksesuara kadar bir evde olması gereken her şey mevcut. Geçen yıl bünyemize Şehrizen Kids çocuk bölümümüzü de oluşturduk.

volkan-serdar-bulut.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 


 

[PAGE]

Volkan Serhat Bulut

 

Züccaciye gruplarımız çok geniş. Markaların oluşturduğu tantitone markamız var. Home Sweet Home tekstil markamız var. Yemek takımlarımızda; Cemile markamız var. Yaklaşık 14 bin 500 parça ürün mevcut mağazamızda.

Tekstilde ise, Havlu, bornoz, yatak örtüsü, nevresim takımları, yeni evlenecek çiftlerimiz için bohça setleri, damat-gelin ayrı olarak bohça setlerimiz mevcut. Nişan setlerimiz. Banyo gruplarımız var. Çocuk odaları için yatak örtüleri, nevresim takımlarımız var.

Bunun yanı sıra Mobilya da ağırlıklı olarak Klasik, Avangard ve Country ürünlerini satıyoruz. Bunun yanı sıra model takımlarımız var. Yeni bünyemize kattığımız Montel markamız var. Montel,  gerçek dana derisinden koltuk takımlarımız var. Alanya halkı montel markasına aşina. Alanya’da montel ürün çeşidini getirerek Alanya’da ki bir eksikliği tamamlamış olduk.

-Dekorasyon’daki sisteminiz nasıl çalışıyor, evlerde, iş yerlerinde hangi sistemleri uyguluyorsunuz?

Evlere yada iş yerlerine keşif yapıp, ücretsiz mimar gönderiyoruz.  Ev yada iş yedinin durumu, konumuna bakıyoruz. Öncelikle müşterimizin tercihlerini alıyoruz. Nasıl bir tarz istediğini öğreniyoruz. Ev yada ofis içerisinde nasıl bir dekorasyon olması gerektiği konusunda ekip arkadaşlarımızda çalışmalar yapıyor. Parkeden, kapılara, mutfaktan kartonpiyere, duvar kağıtlarına, patlatma taşlarına kadar yani A’dan Z’ye bir çalışma yapabiliyoruz. Müşterimizin tarzı ortaya çıktıktan sonra yapılacak dekorasyonu bilgisayar sisteminde üç boyutlu dediğimiz sistem ile ortaya çıkarıyoruz. Üç boyutlu görüntü ile müşterimiz çok daha net karar verebiliyorlar.

-Şehrizen, Çocuk Odaları gruplarına da başladı, ebeveynler tarafından beklenen ilgiyi gördü mü?

Çocuk gruplarımıza yeni başlamamıza rağmen Alanya’da oldukça ilgi gördü. Ebevenyler tarafından oldukça beğeniliyor.  Ürünlerimizin ana hammaddesinde kanserojen madde bulunmadığı için ebeveynler tarafından çok tutulan bir grup oldu. Genelde çocuk mobilyası ve tamamlayıcı ürünlerimiz var. İlerleyen günlerde Şehrizen Kids grubumuzdaki ürün yelpazemizi artırmayı düşünüyoruz.

-Peki, diğer ürünlerde kanserojen maddesi bulunuyor mu?

Bizim ürünlerimiz genelde MDF ve boyalı ürün olarak geçiyor. Kesinlikle kanserojen madde içermiyor. Buna çok dikkat ediyoruz üretim yapılırken. Genelde Avangart, Country ve modern çocuk odalarımız var. İleri dönemlerde klasik Çocuk Odaları gruplarını da oluşturacağız.

-Servis hizmetlerini nasıl sağlıyorsunuz?

Bizim burada öncelikli olarak  kaliteyi satıyoruz. Vermiş olduğumuz servisimizden müşterilerimiz oldukça memnun. Servisimizin de birinci sınıf olmasına özem gösteriyoruz. Biz Termin sürelerine çok dikkat ediyoruz. Verdiğimiz gün ve saat olarak müşterimize ürününü getiriyoruz. Verdiğimiz randevuya göre çalışıyoruz. O günümüzü o, müşterimize ayırıyoruz. Sadece ürünleri bırakıp çıkmıyoruz. Orada ekip arkadaşlarımız oranın dizaynını yapıyorlar. Müşterilerimiz tablo almışsa, aksesuar almışsa tüm bu ürünleri istenilen noktaya görseli en iyi olacak şekilde yerleştirip öyle işimizi tamamlıyoruz. Çünkü, bizim için önemli olan müşterilerimizin memnuniyeti. Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezi’ni tercih etmenin huzurunu, mutluluğunu, konforunu ve keyfini yaşamalarını istiyoruz.

-Garanti süreniz  kaç yıl?

Garantimiz iki yıl ama sonuçta bunlar uzun ömürlü ürünler. İki yılın sonunda müşterilerimizden gelen her hangi bir memnuniyetsizlik olması durumunda biz garanti yılına bakmayız. “Biz ürünümüzü sattık. İki yıl garanti süresi doldu” demiyoruz.  Sorunu neyse çözüyoruz.

-İnsanlar neden sizi tercih etmeli?

Şehrizen Ev Dekorasyon Merkezi’nde bulunan ürünler Antalya’da dahi bulunmuyor. Bize gelen ya da gelecek olan müşteriler farklılık isteyenlerdir. “Farklı bir şey istiyorum ama bulamıyorum” diyenler, kaliteli, farklı ürün isteyenler  Şehrizen’e gelebilir.

-Özel model isteyen müşterilerimiz oluyor mu?

Elbette, müşterilerimizin düşündüğü modelleri de uygulayabiliyoruz. Müşterimiz “Bana özel bir model olsun” istiyorsa modellemeyi de biz yapabiliyoruz. Hayalinde bir köşe takımı var. Biz o köşe takımını çizip, üretebiliyoruz.  Yani müşterimizin hayallerini burada gerçekleştirebiliyoruz. İstediği ebatta, istediği ölçüde,  isteği renkte model çıkarabiliyoruz.  Genelde Alanya sediri yaptırmak isteyen müşterilerimiz oluyor. Biz o sediri imal ediyoruz.  Veya ahşaptan merdiven yaptırmak istiyor. Bunları da yapabiliyoruz. Yani Ev dekorasyonuna ait her ne varsa uygulayabiliyoruz.

-Peki fiyat politikanız nedir? Şehrizen Ev Dekorasyonları Merkezi konum, yapı ve ürün yelpazesi olarak elit kesime hitap ettiği şeklinde bir algıya neden oluyor?

Dışarıdan bakıldığında ekonomik gücü yüksek olan elit kesimin alış-veriş yapabileceği bir mağaza görünümde olduğu algısına bizde katılıyoruz. Biraz konsep ve kendi markasını, tarzını oluşturduğu için Şehrizen’in öyle bir algısı var. Ancak, sanıldığı gibi bütçeyi aşan bir mağazacılık anlayışımız yok. Biz misyon ve vizyon olarak farklılık isteyen tüm evleri Şehrizen ile şenlendirmek istiyoruz. Evet kullandığımız ürünler çok kaliteli, farklı ve uzun ömürlü. Ama mağazacılık, yani işletmecilik acısından çok kârlılığı düşünmediğimiz için bunu da müşterilerimize fiyat olarak  yansıtabiliyoruz. Yüksek kâr marjları ile çalışmıyoruz. Şöyle bir örnek vereyim, 4 Bin liraya da koltuk takımımız var, 25 bin liraya da koltuk takımımız var. Her bütçeye uygun farklı çeşitlerimiz var. Biz müşterilerimizden şunu istiyoruz; Kaliteli, farklı ürün pahalı olur algısı yerine mağazamıza gelip görsünler. Burada 10 TL’ye de hediyelik bir eşya bulabilirsiniz, 2 bin TL’ye de hediyelik bir eşya bulabilirler.

alanya-tel-magazacilik.jpgalanya-tel-magazacilik1.jpgalanya-tel-magazacilik2.jpgalanya-tel-magazacilik3.jpg

alanya-tel-magazacilik6.jpgalanya-tel-magazacilik7.jpgalanya-tel-magazacilik8.jpg

Editör: TE Bilisim