Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, üye odaklı yönetim anlayışının yanı sıra sosyal projelere de önem vermeye devam ediyor. Şahin, bu kez de şehit yakınları, gazi ve engelliler için planlanan bir proje için kolları sıvadı. Şahin, şehit ve gazi yakınlarıyla, engellilerin uygun şartlarda alışveriş yapabilmelerine, hizmet alabilmelerine olanak sağlayacak sosyal sorumluluk projesinin startını da bugün kendisini ziyaret eden Alanya S.H.M. Müdürü Ahmet Çelik ile birlikte verdi.

 ŞAHİN “ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İLE ENGELLİLERİMİZ BAŞIMIZIN TACI”

Konuya ilişkin bilgi veren Başkan Şahin, “ Ülkemiz için canlarını feda etmekten kaçınmayan, haklarını ödememiz asla mümkün olmayan şehit ve gazilerimiz başta olmak üzere ilgi ve desteğe muhtaç engelli vatandaşlarımız için önemli bir proje yapma konusunda Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ile mutabakata vardık. Bugün itibariyle hazırlıklarına başlayacağımız projeye odamız üyeleri arasından destek verecek işyerlerinden şehit ve gazi yakınlarıyla, engellilerimiz indirimli olarak hizmet veya mal temin edebilecekler. Proje konusunda logo, protokol vs. çalışmalarımız devam ediyor. Projemizin ayrıntılarını önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Projeye katılan ALTSO üyeleri ile  Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak protokol imzalayacaklarını belirten Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ise, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Çelik bu projeden şehit yakınları, gaziler ve engelli yakınlarının verdikleri kartlarla yararlanacağını da sözlerine ekledi.