Çıplaklı Mahallesi Belediye Caddesi’nde hizmet veren ve Alanya’nın en güzel okullarından birisi olan Şehit Cennet Yiğit Anaokulu yönetimi tarafından düzenlenen kermese, Alanya İlçe Mili Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Doğan Bacak, Aytemiz Alanyaspor’un en gözde taraftarlar grubu olan Grup Şimşeklerin Lideri Lideri Fatih Aslan, Alanya Anaokulu Müdürü Saliha Sündüz, Can Anaokulu Müdürü Necla Karagedik, ve Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Sennur Yaman, Gerçek Alanya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim İpbüker ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Şehit Cennet Yiğit Anaokulu Müdürü Gülşah Celali, buradan gelen gelirin, Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını aktardı. Celali, “Şehitler haftası nedeniyle böyle bir etkinlik düzenledik. Sağ olsunlar vatandaşlarımız da destek verdi, birik ve beraberlik içerisinde güzel bir etkinlik gerçekleştirdik" dedi.

Alanya İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Er de, milli ve manevi duyguların çocuklara aşılanması adına bu tür etkinliklere son derece önem verdiklerini ifade ederken, “İçinde bulunduğumuz anlamlı hafta nedeniyle pek çok okulumuzda kermes, yemek gibi etkinlikler düzenleniyor. Bunlardan birisini de bugün Şehit Cennet Yiğit Anaokulu’nda gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim